CosmeCare - Schoonheidssalon
Beautyface masks

BeautyFace is een nog jonge, dynamische organisatie in trendy Warschau met een eigen biologische research en productielijn in Polen. Karolina Kraus begon daar 4 jaar geleden met de opbouw van haar bedrijf in gezichtsmaskers. Haar wens; individuele gezichtsmaskers aanbieden voor professioneel en thuisgebruik met maximale werking en minimale belasting.

Bij BeautyFace zoeken we constant naar de beste biologische balans voor een optimale huidverzorging, bescherming en verjonging (rejuvenation). De effecten van de maskers en serums zijn direct merkbaar op je huid.
We vertellen geen sprookjes maar willen dolgraag dat jij net zo'n grote fan van de producten wordt als diegene die jou al voorgingen.

Zowel de oorsprong als de productie van BeautyFace producten garandeert jou eerlijke en veilige cosmetica die voldoet aan de strenge, actuele Europese wetgeving.
Door biologische ingrediënten te selecteren (b.v. bio peptiden, marine collageen, tarweproteïnen) en die individueel te verpakken, ontstaat een puur en natuurlijk systeem van huidverzorging variërend zonder parabenen, PEG, kleurstoffen en geurstoffen (of alleen natuurlijk fruit en plantaardige geurolie).


Marine Collageen

Met de 12 verschillende BeautyFace Collageen professional maskers bied je een huid de belangrijkste werkstoffen die iedere dag nodig zijn om haar vitaal en jeugdig te houden. Het natuurlijk marine collageen dat een direct effect heeft in deze maskerserie is altijd gecombineerd met het bijzondere Hydrogel masker. Specifieke dominante werkstoffen zoals diamant, parelextract, vitaminen en micro-elementen, bieden voor diverse behoeften een oplossing. Het toegepaste micro marine collageen komt qua structuur het dichtste bij de proteïnenstructuur van huidcellen en zorgt voor een mooie, jongere en verzachte uitstraling. Het Hydrogel masker voorkomt verdamping van de werkstoffen en garandeert optimale opname in diepere huidlagen. Een revolutionaire methode om collageen en werkstoffen zo intens mogelijk in de huid te sluizen. Herstelt de huid, voorziet in een geoptimaliseerde vochthuishouding en beschermt tegen huidveroudering.


(De diverse kleuren ontstaan door toevoeging van natuurlijke kleurstoffen uit planten, fruit of algen aan de nog vloeibare collageen/hydrogel massa tijdens het warme productieproces)

Deze apart verpakte maskers in verschillende kleuren, doordrenkt in serum bieden een optimale verzorging aangepast aan de individuele behoeften van ieder huidtype. Je voelt en ziet meteen resultaat.BeautyFace serums, they make you smile again.

De serums bevatten een hoog concentraat aan bijzondere biologische werkstoffen, worden snel en diep in de huid opgenomen maar zijn wederom vrij geur- en kleurstoffen en parabenen. Deze samenstelling staat zowel garant voor een intense werking in de huid als voor een veilige en dermatologisch gecontroleerde samenstelling. Door de verkozen inhoudsmaat van 10 ml. kun je eenvoudig combinatie kuren samenstellen voor een langere periode.