CosmeCare - Green Peel
CosmeCare - Schoonheidssalon
 
Nieuwe behandeling bij CosmeCare: De 'medium Green Peel' van Dr. Med. Christine Schrammek!! 
 
Deze spectaculaire behandeling bestaat al meer dan 50 jaar en wordt op dit moment wereldwijd in meer dan 50 landen toegepast.  
 
                                                              
De 'medium Green Peel' (kruidenpeeling), is een medisch ontwikkelde en wereldwijd toegepaste biologische methode zonder chemische toevoegingen. De 'Green Peel' is zuiver plantaardig en bevat 48 verschillende extracten, oa. 11 soorten planten, bladen, bloesems, scheuten wortels, alle in gedroogde vorm. Ook bevat het kruidenmengsel aloë vera voor hydratatie, 3 soorten algen, mineralen, vitamines, fosfor, kalium, ijzer, zink, magnesium, calcium etc. 
 
 
De 'Green Peel' is uitgevonden door Dr. Christine Schrammek, dermatologe/ allergologe. De behandeling mag alleen uitgevoerd worden door speciaal opgeleide vakkundige schoonheidsspecialistes. Dit omdat er op diep niveau in de huid wordt gewerkt. 
Schoonheidssalon CosmeCare is gecertificeerd om de 'Green Peel medium' uit te voeren.
 
Bij de volgende gevallen kunnen wij de 'GREEN PEEL medium' met bijzondere succesvolle resultaten goed toepassen:
 
· Acné
· Vlekkerige huid/ onrustige huid
· Comedonen/ verstopte poriën 
· Rimpels/ Plooien
· Rokershuid
· Littekentjes
· Grove Poriën
· Slechte Doorbloeding
· Pigmentstoornissen ( niet in alle gevallen)
 
De 'Green Peel medium' wordt ook toegepast voor:
 
· Verjongen en regenereren van de huid
· Preventie
· Verjongingskuur    
 
Hoe gaat de behandeling in zijn werk? 
 
Eerst vindt er een intakegesprek plaats om te achterhalen waar eventueel het huidprobleem vandaan komt. Tevens wordt er besproken en uitgelegd wat er tijdens de behandeling en de dagen erna verwacht kan worden. Daarna wordt er een grondige huiddiagnose gemaakt. 
 
Gedurende de behandeling wordt de huid voorbereid op de peeling en onzuiverheden worden verwijderd. Tijdens het inmasseren van de kruiden kan er een lichte prikkeling ontstaan, de kruiden doen goed hun werk. Na het inmasseren wordt de huid gekalmeerd.
 
Na de behandeling (1e dag) is de huid goed doorbloed en voelt u de huid prikkelen. De huid ziet er geweldig uit!! 
 
De 2e dag zal de huid er strak en fris uitzien, de prikkeling is verdwenen. Toch werken de kruiden nog 10 dagen door in de huid. Met de bijbehorende producten van Schrammek zet de behandeling thuis ook nog door. Met de producten ondersteunt en versterkt u het resultaat van de behandeling. 
 
De 3e dag zal de nieuwe huid tevoorschijn komen en de dode en oude huid laat los. De huid zal licht gaan schilferen. Dit is met de crème goed te verbergen. Gedurende de dag mag de crème gebruikt worden. 
 
Ook de 4e dag zal de huid licht schilferen. Per persoon zal dit verschillend zijn. Ook dit zal met de crème nauwelijks zichtbaar zijn. 
 
De 5e dag zal de huid volledig gepeeld zijn. Na de peeling zal de huid gevoelig zijn voor uv-straling. Gebruik daarom altijd een hoge beschermingsfactor. 
 
Wat doet de 'medium Green Peel'?
 
· Zorgt voor een betere doorbloeding
· Verbeterde microstimulatie (verhoogde zuurstof en voedingstoffen voorziening in de huid
· Celvernieuwing
· Collageenvorming
· Talgproductie wordt verminderd
· Huid geneest veel sneller
· De huid wordt gladder en egaler
· Littekens worden minder
· Fijne lijntjes worden minder en kunnen zelfs verdwijnen
· Onzuiverheden verminderen 
 
Het hele huidbeeld wordt eigenlijk verbeterd!!!
 
 
De beste resultaten zijn te bereiken in een kuurvorm van 4-6 behandelingen met een tussentijd van 14 dagen. Maar ook 1 behandeling geeft al een verbetering van de huid. 
 
Ik zelf heb heel veel ervaring met Schrammek. Ik heb er jaren mee gewerkt, veel behandelingen gegeven, maar ook  meerdere behandelingen ondergaan. Doordat ik er zelf ongelooflijk enthousiast over ben en de resultaten heb gezien, ben ik ook heel blij dat ik nu de Green Peel in mijn eigen salon kan toepassen.  
 
Laat u overtuigen en neem contact op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.  tel: 06 21 59 43 15